Naujienos ir pranešimai

Daugybė serverio atnaujinimų: Balandžio mėnesio apžvalga

Šurmuliuojančiame internetinių žaidimų pasaulyje serverių atnaujinimai yra gyvybinė jėga, padedanti bendruomenėms klestėti, o patirčiai išlikti naujai. Apžvelkime daugybę atnaujinimų, kurie balandžio mėnesį buvo įdiegti įvairiuose serveriuose, užtikrinant sklandesnį žaidimą ir geresnę naudotojų patirtį.

SkyBlock serveris:

  1. Teleportacijos lankas grįžta: Į „SkyBlock“ serverį triumfališkai sugrįžta teleportacijos lankas, palengvinantis sklandų žaidėjų keliavimą po salą.
  2. Patobulintas saugumas: SkyBlock“ kasyklose įdiegtos griežtesnės priemonės, užtikrinančios, kad tik reikiamus leidimus turintys žaidėjai galėtų leistis į šias gelmes, taip apsisaugant nuo nesankcionuotos prieigos.
  3. Patobulintas žaidimo procesas: pašalintas MCMMO gelbėjimo įgūdis ir ištaisytos nedidelės žaidimo spėjimo funkcijos klaidos.
  4. Ekonomikos išplėtimas: Žaidimo ekonomika išplečiama į /parduotuvę įtraukiant rožinius žiedlapius, todėl žaidėjams suteikiama daugiau galimybių prekiauti ir prisitaikyti.

Survival serveris:

  1. Žala virš pragaro: Išgyvenusieji saugokitės, nes dabar, iškylant virš pragaro, gaunama žala, todėl problema leidžianti patekti virš pragaro pašalinta.
  2. Apsauga nuo pretenzijų: Jei žaidėjas nori pakeisti savo PVP nustatymus, kiti žaidėjai negali būti toje pretenzijoje - taip sukuriama saugi patirtis serveryje.
  3. Monstrų išmetamų daiktų pertvarkymas: Atnaujinama monstrų išmetamų daiktų sistema, todėl iš sukrautų monstrų grobio įsigijimas tampa paprastesnis ir praturtina išgyvenimo patirtį.
  4. Klaidų taisymai: Išgyvenimo zonoje ištaisomos įvairios klaidos, įskaitant dėžių mechanikos ir spėjimo žaidimo funkcijos klaidas, taip užtikrinant sklandesnį žaidimą visiems gyventojams.
  5. Kovos subalansavimas: McMMO neginkluotų įgūdžių medyje esantis „Disarm“ įgūdis sumažinamas 30 %, taip subalansuojant kovos dinamiką ir skatinant konkurencingesnę aplinką.

Prison serveris:

  1. Užblokavimų pertvarkymas: Užblokavimo sistema iš esmės perdaryta, nukreipiant užblokuotus žaidėjus į kalėjimo serverį, kur jie gali sumokėti baudą, kad būtų panaikintas draudimas, ir taip į bausmių sistemą įvedamas naujas aspektas.
  2. Komandų patobulinimai: Atnaujinamos įvairios kalėjimo srities komandos, taip išplečiamos administravimo galimybės ir pagerinamas bendras serverio valdymas.

KAIMUX svetainės atnaujinimai:

  1. Taisyklių patobulinimai: KAIMUX svetainėje patobulinamos taisyklės, patikslinamos gairės ir supaprastinamas bendruomenės elgesys, kad būtų sukurta darnesnė interneto aplinka.
  2. Reikalavimų supaprastinimas: Reklaminių vaidmenų reikalavimai, ypač tokiose platformose kaip „TikTok“, „YouTube“ ir „Twitch“, supaprastinami, kad būtų užtikrintas sąžiningas visų turinio kūrėjų dalyvavimas.

Išvada

Balandis buvo naujovių ir patobulinimų mėnuo visoje žaidimų aplinkoje, o kiekvienas serverio atnaujinimas suteikė savitą skonį. Nuo patobulintų saugumo priemonių iki ekonomikos plėtros - šie atnaujinimai liudija serverių administratorių pasiryžimą suteikti savo bendruomenėms neprilygstamą žaidimų patirtį. Laukdami nuotykių, kuriuos atneš gegužės mėnuo, esame tikri dėl vieno - internetinių žaidimų pasaulis nuolat tobulėja, o šie atnaujinimai yra tik ledkalnio viršūnė.

Autorius: ItsVaidas
0 Komentarai
Pokyčiai žaidėjų registracijai: žingsnis į priekį

Užtikrinant EULA Sąlygų Laikymąsi

Pagrindinė šio sprendimo priežastis glūdi mūsų įsipareigojime laikytis Minecraft'o Galutinio Vartotojo Licencijos Sutarties (EULA) nustatytų gairių. Remiantis šiomis gairėmis, mūsų serveryje gali žaisti tik žaidėjai turintys teisėtą Minecraft'o kopiją. KAIMUX Projektas stengiasi žingsnis po žingsnio vis labiau atitikti EULA pateiktas sąlygas, todėl nuo šiandien bus įvykdyti čia aprašomi pakeitimai.

Problema su registracija į projektą

Šiuo metu žaidėjai, turintys pirktą Minecraft paskyra gali jungtis į projektą be jokių registracijų, ir į jų paskyrą niekas kitas negali prisijungti. Žaidėjai neturintys pirktos Minecraft paskyros į projektą gali patekti užsiregistravę pačiame serveryje. Leidimas žaidėjams, neturintiems pirktos Minecraft paskyros, žaisti mūsų projekte pažeidžia Minecraft naudojimo gaires, skiltį: SERVERS AND HOSTING, Access to your server, Must only be granted to users who have a genuine paid-for version of Minecraft.

Padaryti pakeitimai su registracija

Su naujais pokyčiais imamės proaktyvių veiksmų, siekdami išspręsti šią problemą. Žaidėjai, neturintys teisėtos Minecraft'o paskyros, daugiau negalės tiesiogiai registruotis mūsų serveryje. Vietoje to, juos nukreipsime registruotis per mūsų Discord serverį, kuriame jus peržiūrės ir užregistruos vienas iš mūsų administratorių. Nors šis metodas galbūt nebus visiškai suderintas su EULA, jis žymi žingsnį į priekį, siekiant atitikti visus EULA reikalavimus.

Žaidėjų nepasitenkinimai, sumažėjimas

Be abejo, sprendimas padaryti registracijos procesą sudėtingesnį gali lemti kai kurių žaidėjų praradimą. Tačiau mes tai vertiname kaip būtiną auką, siekdami išlaikyti sąžiningą ir teisėtą žaidimo aplinką. Tokiu būdu taip pat sumažinsime projekte netikrų žaidėjų skaičių, užblokuoti žaidėjai negalės vėl prisijungti su nauja paskyra, žaidimo aplinka bus saugesnė.

Kompromisas - nemokamos Minecraft paskyros

Siekdami skatinti EULA sąlygų laikymąsi, žaidėjams, neturintiems legalios žaidimo kopijos, teiksime Minecraft'o paskyras. Per šią iniciatyvą siekiame skatinti sąlygų laikymąsi, tuo pačiu kurdami saugią žaidimo aplinką. Mūsų galutinis tikslas - kad didžioji dalis žaidėjų Lietuvoje žaistų su pirktomis Minecraft paskyromis.

Išvada

Šie pokyčiai žymi svarbų žingsnį mūsų nuolatiniuose pastangose laikytis Minecraft'o EULA ir išlaikyti serverio aplinkos integritetą. Nors perėjimas gali kelti iššūkių, mes įsitikinę, kad jis galiausiai prisidės prie sąžiningesnės, teisėtesnės ir malonesnės žaidimo patirties visiems dalyviams.

Šis atnaujinimas įsigalios 2024 m. gegužės 1 d.

Autorius: ItsVaidas
0 Komentarai
TLauncher: Kodėl turėtumėte pagalvoti du kartus prieš naudodami!

TLauncher, populiariausias Minecraft paleidėjas

Dauguma žinote TLauncher ir dažnai jį naudojate kad patektumėte į mūsų projektą. Jau daugumą metų kiti projektai kaip mcslime, craftmc, mcbegedis ir kiti siūlo jums atsisiųsti Minecraft iš officialios TLauncher svetainės. Kaip ir jūs, aš pats ilgai naudojausi būtent šiuo Minecraft paleidėju dėl jo patogumo, paprastumo. Ir šiandien mes patariame jo nenaudoti, vengti, ir kuo greičiau ištrinti.

Anticheat nesuderinamumas

Jeigu naudojate nemodifikuotą Minecraft versiją iš TLauncher arba vieną iš jų siūlomų versijų (Fabric, Optifine, Forge), TLauncher keliose versijose yra pakeitęs žaidėjo judėjimą mažais, bet pastebimais būdais, dėl kurio dažnai AntiCheat praneša jus kaip sukčiaujančius žaidėjus. Dažnas AntiCheat kūrėjas nerekomenduoja naudoti TLauncher būtent dėl šios priežasties - jūs busite neteisingai identifikuotas kaip žaidimą palengvinančių priemonių naudotojas ir galite būti užblokuotas.

Identiška problema yra ir su kitais Minecraft paleidėjais kaip Lunar Client. Yra didelių Minecraft projektų, kurie griežtai draudžia žaisti su tokiomis modifikuotomis Minecraft versijomis kaip kad mes tai darėme kelerius metus. Nors ir šiuo momentu leidžiame žaisti su tokiomis modifikuotomis versijomis, to nerekomenduojame ir galite sulaukti pelnyto užblokavimo dėl tokių versijų naudojimo.

TLauncher istorija

TLauncher Minecraft paleidėjas nėra originalus TLauncher - tai yra pavogtas pavadinimas iš originalaus kūrėjo. Originalus TLauncher autorius neturėjo autorinių teisių į šį pavadinimą, todėl rusiška įmonė nusprendė jį pasisavinti. Kadangi tuo metu TLauncher buvo vienas iš populiariausių Minecraft paleidėjų leidžiančių žaisti su nepirkta Minecraft paskyra, perėmus pavadinimą labai greitai išpopuliarėjo.

Tada prasidėjo TLauncher blogosios praktikos - jie integruodamo serverius į jūsų serverių sąrašą, instaliavo virusus į jūsų kompiuterį, vienu momentu turėjo robotų tinklą (Bot Net) su visais kompiuteriais, kurie turėjo instaliavę TLauncher.

Jeigu norite pasidomėti daugiau informacijos, patariame pažiūrėti šiuos vaizdo įrašus:

  1. Uninstall This Minecraft Client Right NOW.
  2. I Exposed This SHADY Minecraft Client, And They Responded…

Ką mes rekomenduojame vietoj TLauncher?

Kadangi KAIMUX serveris orientuojasi atitikti visus EULA reikalavimus, mes negalime rekomenduoti trečių šalių Minecraft paleidėjus, kurie leidžia žaidėjams žaisti nepirkę Minecraft paskyros. Vis dėl to ką galime pranešti, tai kad TLauncher originalus autorius pervadino savo Minecraft paleidėją į LegacyLauncher. Šiuo metu aš naudoju Minecraft paleidėją SkLauncher. Taip pat rekomenduojame kitų serverių savininkus nebereklamuoti šio Minecraft paleidėjo ir savo žaidėjus nukreipti į pas officialius TLauncher kūrėjus - LegacyLauncher.

Autorius: ItsVaidas
6 Komentarai
Užblokuoti žaidėjai siunčiami į kalėjimą! Atblokavimo paslauga pašalinta!

Buvote užblokuoti dėl taisyklių nesilaikymo?

Nuo šiol turite progą neišleisdami nei cento atsiblokuoti save KAIMUX projekte!

Per pastarąsias dienas buvo implementuota sistema, leidžianti jums žaidžiant kalėjimo serveryje susimokėti bausmę atitinkamą pagal užblokuotą laiką, taip išeidami iš kalėjimo greičiau nei nustatytas užblokavimo laikotarpis.

Esant užblokuotiems galite patekti tik į kalėjimo ir renginių (vykstant renginiams) serverius.

Kaip galite atsiblokuoti?

Atsiblokuoti kalėjimo serveryje galite parašius komandą /payfine. Parašius šią komandą jums bus nurodyta suma, kiek turite susimokėti. Šiuo metu kaina priklauso nuo užblokavimo laikotarpio: 1 diena - 10,000 eurų.

Kas bus jeigu pažeidinėsiu taisykles kalėjimo serveryje?

Pažeidinėjant taisykles kalėjimo serveryje būsite uždaryti į "vienutę", kurioje privalėsite išbūti visą paskirtą laiką (2 valandas) serveryje. Atsijungus iš serverio laikas nebus skaičiuojamas. Negalėsite susirašinėti su kitais žaidėjais ar atlikinėti darbų, taip delsdami savo išlaisvinimo laiką.

Reiškia galėsiu sukčiauti be jokių pasekmių?

Pastebint žaidėją, kuris pakartotinai nesilaiko taisyklių ir yra sukaupęs nemažą sumą pinigų kalėjimo serveryje bus skiriama griežčiausia bausmė - draudimas įeiti į projektą be laiko apribojimų. Daugiau nebegalėsite patekti į projektą jokiais norimais būdais ar atsiblokuoti.

Ar sugrįš atsiblokavimo paslauga?

Ne, ši paslauga negrįš. Atsiblokavimo paslauga pažeidžia Minecraft EULA sąlygas, ir stengiamasi, kad projektas atitiktų visus jos reikalavimus. Atitinkamai bus atlikinėjami ir kiti pakeitimai, dėl kurių šiuo metu KAIMUX projektas neatitinka šių reikalavimų.

Autorius: ItsVaidas
0 Komentarai
Padėkite mums išversti projektą!

Nuo šiol galite versti serverį kartu!

Paspaudus čia pateksite į puslapį, kuriame galite prisidėti prie projekto vertimo, taip patys gaudami kreditų žaidime!

Už kiekvieną tinkamą vertimą ar pataisymą gausite po 1 kreditą. Jeigu kuris nors kitas žaidėjas išvers ar pataisys atitinkamą eilutę greičiau, nei jūs - jūsų vertimas bus automatiškai atmestas ir kreditą gaus tik tas žaidėjas. Žinant visas 9 palaikomas kalbas galima gauti virš 50,000 kreditų!

Puslapyje reikės pasirinkti kalbą, kurią norite išversti ar pataisyti tam tikrus tekstus. Pasirinkus kalbą bus rodoma jūsų kalba pagal domeną, per kurį ateinate į svetainę ir pasirinkta kalba. Pakoregavus eilutę matysite visas pakoreaguotas eilutes po apačia, taip galėdami dar kartą peržvelgti padarytus pakeitimus. Tada tik pasirinkite serverį, į kurį tikitės gauti kreditus ir išsaugokite pakeitimus. Administratorius turėdamas laiko peržiūrės padarytus pakeitimus ir atitinkamai patvirtins arba atmes.

Padarytų pakeitimų istoriją taip pat matysite tame puslapyje, todėl visada galėsite sekti jų statusą ir žinoti, ar jūsų padaryti pakeitimai yra tinkami projektui!

Už tyčinius neteisingus pakeitimus galite būti blokuojami iš visos svetainės ir neturėsite galimybės komentuoti temose, kūrti temas ar daryti papildomus pakeitimus.

Autorius: ItsVaidas
0 Komentarai

Paskutiniai komentarai

Scoutress

Papildomas darbas. Ne visi admin norės taip daryt, kažkurie pamirš, dar kiti klaidų įvels. Jei daryt, tai tik automatizuotai

lolkas

tipoo, idėti į ta sarašą

lolkas

Tai galėtų padaryti pats administratorius kai užblokuoja žaidėja, nebūtina turėti duomenų bazės.

ItsVaidas

lolkas, labai ilgą laiką Tlauncher vagė legalių žaidėjų prisijungimus ir pardavinėjo kitiems. Man atrodo taip buvo nuvogta ir mano senoji paskyra.